Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Konyhagép gyártók képes leírás - Konyha.tlap.hu
részletek »

Konyhagép gyártók - Konyha.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: konyha.tlap.hu » Konyhagép gyártók
Keresés
Találatok száma - 9 db
Bosch Magyarország

Bosch Magyarország

Érzékelhető minőség és tökéletes technika egy jobb életért. A legmagasabb elvárásoknak is eleget tesznek a Bosch háztartási készülékek, és használatuk során a legnagyobb kezelési komfortot nyújtják. A Bosch termékfilozófiájának középpontjában a mintaszerű külső és a maradandó érték áll. A termékek prémium jellege a minőségi anyagválasztásban és a tökéletes megmunkálásban mutatkozik. A Bosch márka a tapasztalatot és az innovatív szellemet képviseli, oly módon, hogy a vadonatúj technikai fejlesztéseket kipróbált és már bizonyított megoldásokkal kombinálva kínálja. A Bosch éppen ezért fejlett, átfogó megoldásokat nyújt, amelyek a fogyasztók igényeire fókuszálnak és az emberek életminőségét magas szintű funkcionalitással szolgálják. A Bosch termékek egyszerűbbé és élvezetesebbé teszik a mindennapokat. A fejlesztések középpontjában olyan innovációk állnak, amelyek a felhasználókat a mindennapi házimunka terheitől szabadítják meg, valamint érezhetően javítják az élet minőségét. A készülékek a talán legfontosabbal ajándékozzák meg vásárlójukat: szabadidővel, hogy az életünk fontos részével törődhessünk.

Fagor

Fagor

Fagor Hűtőgépek Elöltöltős mosógépek Felültöltős mosógépekFőző Szárítógépek Mosogatógépek Sütők A spanyolországi Mondragón városának egy kis műhelyében született meg az a cég, amely ma a világ legnagyobb szövetkezeti társulása. Ma, közel 50 évvel késobb a Mondragóni Szövetkezeti Csoport (MCC) Baszkföld legnagyobb vállalatává nőtte ki magát, és a spanyol vállalatok ranglistáján az elsők között helyezkedik el. Az MCC » 122 ipari vállalatot, » 6 pénzügyi intézményt, » 14 kereskedelmi társaságot, » 4 kutatási központot, » egy egyetemet és » 14 kereskedelmi fiókirodát foglal magába. Éves forgalma meghaladja a 9.000 millió Eurót, alkalmazottjainak száma pedig a 66.000 főt. Mindez három nagy üzletágra oszlik fel: Pénzügyi, Kereskedelmi és Ipari üzletágak. Az utóbbinak a vezető cége a Fagor Electrodomesticos S. C. Ezáltal a Fagor Electrodomesticos S. C. minden olyan előnyt élvez, ami e hatalmas vállalatcsoporthoz tartozás nyújt, különösen a biztos pénzügyi és logisztikai hátteret.

Godin konyhai tűzhelyek

Godin konyhai tűzhelyek

Godin kandallók, Chatelaine és Souveraine konyhai tűzhelyek. PETIT CHATELAINE A főzőfelülete lehet elektromos, gázüzemű vagy kerámialapos. A sütő gázüzemű vagy elektromos multifunkciós,opcióként katalitikus bevonattal vagy pirolitikus öntisztító belsőtérrel ami leégeti a rárakodott szennyeződéseket. Rendelhető hozzá széles szín és formagazdagságban szagelszívó és kiegészítők. GRANDE CHATELAINE A főzőfelülete lehet elektromos, gázüzemű vagy kerámialapos. A sütő gázüzemű vagy elektromos multifunkciós,opcióként katalitikus bevonattal vagy pirolitikus öntisztító belsőtérrel ami leégeti a rárakodott szennyeződéseket. Rendelhető hozzá széles szín és formagazdagságban szagelszívó és kiegészítők.

Gorenje

Gorenje

A Gorenje hivatalos weboldala, webáruháza Háztartási kisgépekkel, termékkatalógusokkal, hasznos információkkal, letöltésekkel. Főzőlapok, beépíthető tűzhelyek, sütők, gázfőzőlapok, fagyasztók, de még beépíthető kávéfőző is a Gorenje kínálatát színesítik.

LG

LG

A csúcstechnológiákra és az elegáns formatervezésre fektetett kiemelkedő hangsúly egyaránt a jövőt célzó befektetések. Az LG Electronics, Inc. (LG) a világ egyik vezető szórakoztató elektronikai, a mobil kommunikációs, háztartási elektronikai és technológiai fejlesztésekben is élen járó vállalata, amely több mint 84 000 munkatárssal a világ 112 pontján, beleértve 81 leányvállalatát. A 2008-ban 44,7 milliárd dollár bevételt* elérő vállalat öt üzletágból: szórakoztató elektronika, mobil kommunikáció, háztartási elektronika, légkondicionálók és üzleti megoldások.

Miele Magyarország

Miele Magyarország

A Miele cég több mint száz évvel ezelőtti alapítása óta filozófiánk semmit sem változott. "Mindig jobban". Ez a nemes törekvés a mai napig érvényes. Minőségi termékeinken végzett saját minőségi tesztjeinket szinte lehetetlen szigorúságban túlszárnyalni - ezek gyakran nagyobb kihívást jelentenek, mint a szabványos TÜV és VDE vizsgálatok. A 100%-os minőség ellenőrzésen felül egyes készülékeinket szúrópróbaszerűen 10 000 órás tartós teszt alá vetjük, mely 20 éves élettartamnak felel meg a háztartásban. A Miele jó hírnevét tudatos minőségpolitikánknak köszönhetjük.

Teka

Teka

A Teka név egyet jelent a megbízható minőségű konyhatechnikával az egész világon. Közel 5600 ember dolgozik világszerte azon, hogy ez a fogalom egyet jelentsen a Teka márkanévvel. Éves forgalma eléri az 1,9 milliárd amerikai dollárt. A Teka termékskálája átöleli a háztartási és professzionális termékeket mind a konyhatechnika, fürdőszoba, rozsdamentes ipari tartályok és az elektronikai iparág területén. A konyhatechnikát tekintve a Teka egyike a világ vezető mosogató és beépíthető készülék márkáinak, teljes választékot kínálva a vevői igényeknek megfelelően. Teka Hungary. A Teka konyhatechnikai divíziójának 11 gyára van Európában, 2 Amerikában, 1 Ázsiában, minden kontinensre kiterjedt értékesítési hálózata pedig ismerté teszi az egész világon. A Teka 5 kontinensen 115 országot lát el beépíthető háztartási készülékekkel valamint háztartási mosogatókkal. A jövőbeni tervek között szerepel, hogy néhány jelentősebb leányvállalatot regionális elosztó központtá alakítanak, mind logisztikai mind kereskedelmi szempontból.

Whirlpool

Whirlpool

A Whirlpool célzott szolgáltatásokat nyújt Önnek, ami minőséget, személyes gondoskodást és figyelmet garantál. Ez azt jelenti, hogy "érezze a különbséget" irányelvünk szerint Ön mindig a legteljesebb nyugalmat élvezheti. Amikor Whirlpool terméket választ, a kiváló teljesítményt, a megbízható szolgáltatást és az egyedülálló, hosszan tartó hatékonyságot választja, amit az értékesítés utáni teljes körű szolgáltatáscsomag garantál.

Zanussi

Zanussi

Egészen a kezdetektől fogva, egész pontosan 1916 óta az foglalkoztat bennünket, hogy milyen új módszerekkel tudjuk megkönnyíteni az életét. Vegye például legelső sikerünket. Vállalatunk alapítója, Antonio Zanussi hozta létre. 1920-ban ő építette meg az első öntöttvas, fatüzelésű kályhát. Talán éppen hazája, Olaszország északkeleti része ihlette meg. Mindenesetre ennek a forradalmian új kályhának a segítségével tudták melegen tartani azokat a finom pizzákat. A módszerünk jól működött. Mindössze 30 év alatt alkalmazottaink száma 10-ről 300-ra emelkedett. A Zanussi Központ megépítésével mi tovább dolgoztunk azoknak az apró feladatoknak a javításán, amelyek naponta Ön előtt állnak. Ezt a helyet annak szenteltük, hogy összehozzuk az újításokat, a technológiákat és a designokat. Egy másik sikert és élvezhettünk 1951-ben, amikor Európában útjára indítottuk a gáztűzhelyet. Ma már a rendelkezésre álló lerövidült sütési időtartamok és a sokféle főzési módszer mellett igazán szabadjára engedhetjük magunkat a konyhában. A 80-as években csatlakoztunk az Electrolux családhoz és tovább dolgoztunk olyan termékek kifejlesztésén, amelyek megkönnyítették az Ön életét. Ilyenek voltak a Jetsystem mosó

Tuti menü