Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Konyhabútorok képes leírás - Konyha.tlap.hu
részletek »

Konyhabútorok - Konyha.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: konyha.tlap.hu » Konyhabútorok
Keresés
Találatok száma - 47 db
ADDERE - minőségi egyedi konyhabútorok

ADDERE - minőségi egyedi konyhabútorok

ADDERE - minőségi egyedi bútorok tervezése és gyártása, ADDERE Kft., konyhák, fürdők, hálók, tárolók, gyermekbútorok, iroda, üzlet, konyha, konyhabútor, konyhabútorok, bútor, bútorok, bababútor, bababútorok, gyerekbútor, gyerekbútorok, gyermekbútor, gyermekbútorok, gyerek, gyermek, fürdő, fürdőszoba, fürdőszobabútor, ágy, ágyak, háló, hálószoba, hálószobabútor, hálószobabútorok, gardrób, gardróbszekrény, beépítettszekrény, tolóajtósszekrény, tolóajtó, szekrény, iroda, irodabútor

Akrilux

Akrilux

Cégünk, a Wood-Stock 2000 Bt. fő tevékenységi köre a legkülönfélébb konyhabútor-alapanyagok forgalmazása. A corian, montelli, marotte és zodiaq minőségi, különleges, de mégis megfizethető alapanyagok kiváló szolgálatot tesznek sok éven keresztül, és konyhája ékkövei lehetnek. Masszív kialakításuknak köszönhetően nem kell tartania az erősebb külső hatások által okozott sérülésektől, így ideális választás konyhabútorokhoz, és a lakás egyéb részeibe is. Látogassa meg weblapunkat a részletekért és elérhetőségeinkért!

Angyalbútor-Egyedi konyhabútor

Angyalbútor-Egyedi konyhabútor

Bútorok gyártása,beépítése.Egyedi méret és felépítés.Bútorainkat a megrendelő igényeihez igazítjuk. Konyhabútor, gardrób, beépített szekrény, nappali-háló-gyermek bútorok, lapra szerelt konyhabútor, fürdőszobabútor. Bővebb információért kérem látogasson el weboldalunkra. http://www.angyalbutor.h u

Az egyedi konyhabútorok előnye

Az egyedi konyhabútorok előnye

Az egyedi konyhabútorok legfőbb előnyei közé tartozik, a terület legjobb kihasználtsága, illetve a vevő minden különleges igényének a kielégítése. Oldalunkon tájékozódhat az egyedi konyhabútor tervezés minden lépéséről, a választható vasalatok, frontok, fogantyúk választékáról és kombinációs lehetőségeiről. Ezenkívül ötleteket meríthet az eddig elkészített konyhabútorainkból, vagy szakképzett bútortervezőinkkel konzultálhat konyhastúdióink bármelyikében.

Bernhardt Bútor

Bernhardt Bútor

Cégünk 1989 óta foglalkozik bútorajtók és egyéb, a bútorhoz tartozó kiegészítő termékek gyártásával. Korszerű gépeken, sok élőmunka ráfordítással készülnek a magas minőségi követelményeknek megfelelő bútorfrontok. Kizárólag minőségi alapanyagokból dolgozunk, főleg tölgyfából, cseresznyefából, égerfából, bükkfából, kőrisfából, juharfából, hársfából, akácfából, szibériai borovifenyőből, valamennyi kapható furnérfajtából. Készítünk még bútorajtót MDF lapokból 3D-s marással, festve vagy fóliázva. Különleges antikolt felületek, egyedi formák és marások készítését is vállaljuk. A bútorajtókkal együtt elkészítjük az egyéb kiegészítőket is (párkány, polc, lábazat, oldalfal, takaróléc). A széles méret-, forma- és színválaszték mellett szaktanácsadással segítjük megrendelőinket a döntésben. Másik fő tevékenységünk a fűrészáru gyártás, értékesítés. Telepünkön műszárított deszka és padló található, asztalosipari és építőipari minőségben. Fafajták: tölgy, bükk, kőris, éger, hárs, akác, cseresznye, borovifenyő, lucfenyő, vörösfenyő. Bővebb információval elérhetőségeink bármelyikén, szívesen állunk rendelkezésére. Észrevételeit, javaslatait is itt várjuk. Bernhardt Árpád és munkatársai

Biefbi konyhabútorok

Biefbi konyhabútorok

Mindenekelőtt a mértékletesség, egyszerű, tiszta, időtlen forma megalkotása a célunk. Segítséget szeretnénk nyújtani mindazok számára akik lakásuk átformálása előtt álnak. Nyitottak az igényes és érték teremtő otthon megalkotására. Lakberendezőink a szakma iránti magas elhivatottságukkal, több éves tapasztalatukkal, széles stílus és nemzetközi bútor ismeretükkel, sikeresen készítenek a megrendelő személyiségét kifejező otthonokat. Amely otthonok a harmónia és érték világában valósulnak meg. A Biefbi konyhabútorok 1960 óta egyedülálló módon teremtik meg a kiemelkedően magas minőséget bútoraikban. Konyháik az időtlen modern design jegyében készülnek. Minden megrendelőnk részére olyan konyhabútor terveket készítünk hogy konyhája a jövő konyhája legyen. Hogy egyediségével, műszaki felszereltségével, újdonságaival együttesen, örömmel és megelégedettséggel töltse el mindennap. Szakmai elkötelezttségünk és a kimagasló érték teremtés megalkotása adja cégünk alapjait. Bővebb információt kaphat konyhabútorainkról és beépíthető konyhai készülékeink akcióiról: www.tertervezo.hu oldalon. Forgalamzott készülék márkák: Semens, Bosch, Electrolux, Aeg, Zanussi, Whirlpool, Ariston, Teka, Gorenje.

Bútor Design

Bútor Design

Bútor Design Kft. Bútoripar, bútoripari tevékenység, bútorgyártás, bútor gyártás, bútor, bútorok, bukó, bukó ablak, bukó ablak gyártás, bukóablak gyártás, bukó ablak készítés, bukóablak készítés, beltéri, beltéri ajtó, beltéri ajtók, beltéri ajtó gyártás, beltéri ajtó készítés, bútorasztalos, bútorés épületasztalos, bútorpácolás, bútorok, bútor, bejárati ajtó, bejárati ajtók bejárati ajtó készítés, bejárati ajtó gyártás, bejáratiajtó gyártás, bejáratiajtó készítés, bútorlap, bútorlap szabás, bútor pácolás, bútorfestés, bútorlakkozás, bútor lakkozás, bútor festés, bútorkészítés, bútor készítés, bútortervezés, bútor tervezés, belsépítészet, belsépítész, beltéri bútor, beltéri bútorok, beltéri bútorgyártás, beltéri bútorkészítés,ajtó, ajtók, ajtógyártás, ajtókészítés, ajtó gyártás, ajtó készítés, ajtó tervezés, ajtótervezés, ablak, ablakok, ablakgyártás, asztalos ajtózár, asztal, ágy, ágytervezés, ágygyártás, ágy tervezés, ágy gyártás ágyszekrény, asztaltervezés, asztalgyártás, asztalosmunka, asztalosmunkák, asztalosipar, asztalos ipar, asztalosipari tevékenység, kapu, kapugyártás, kapu gyártás, kapu tervezés, kaputervezés, kapuk, korlát, korlátok, korlárkészítés, korlát készítés, k

Bútorcsalád - konyhabútor

Bútorcsalád - konyhabútor

Cégünk több éve foglalkozik bútorok kis- és nagykereskedelmi értékesítésével. Kínálatunkban számos külföldi és hazai gyártó minőségi terméke megtalálható, melyeket kedvező árakon kínálunk. Folyamatosan frissülő bútor paletta, akciós termék készlet áll minden vásárló rendelkezésére, így nálunk mindenki megtalálhatja a számára legkedvezőbb konstrukciót. Amennyiben valamelyik termék felkeltette érdeklődését, úgy kérjük lépjen kapcsolatba velünk.

Cerasus bútor

Cerasus bútor

A Cerasus márkanév a magas minőségi igényeknek megfelelő, egyedi fa- és fafrontú bútorok védjegye. Oldalainkon olyan egyedi bútorokat és lakásberendezéseket mutatunk be, amelyeket Megrendelőink kívánságai alapján terveztünk és készítettünk az elmúlt közel két évtizedben. A Cerasus a legjobb alapanyagokból, mérnöki tervezéssel és szakértő kivitelezéssel dolgozik. A kész bútorokat munkatársaink a helyszínen beállítják, a konyhabútorokat, beépített bútorokat összeszerelik.

Hirdetés
Dialor konyhabútor

Dialor konyhabútor

A Dialor Kft megalapításakor szakembereinket két fő cél vezérelte: 1. Kifogástalan minőségű, nemzetközileg is versenyképes iroda-, konyha- és egyéb beépített bútorok előállítása, illetve az ehhez kapcsolódó szolgáltatások biztosítása; 2. Kizárólag hazánk területén előállított termékek forgalmazása. E célok megvalósításának zálogai: -az alapanyagok széles választéka és elsőosztályú minősége; -saját üzemben történő termelés; -piacképes árak. Bútoraink alapanyagát a megrendelő mindenkori igényeihez igazítjuk. A legáltalánosabban elterjedt, Magyarországon gyártott Falco és Interspan márkájú laminált bútor-, fóliahúzott és festett MDF-lapoktól kezdve az exkluzívabb környezetet teremtő, különböző színfurnérral borított bútorlapokon át a legelőkelőbb tömörfáig mindent felhasználunk, hogy a legkülönbözőbb igényszinteket is ki tudjuk elégíteni. Termékeink saját üzemeinkben készülnek, így a gyártási folyamat minden fázisát ellenőrizni tudjuk. Ez egyrészt biztosíték az Ön egyedi igényei szerint kialakított bútorok hibátlan minőségére, másrészt lehetővé teszi, hogy azokhoz kedvező áron jusson hozzá. E feltételeket szerelő csapatunk teszi teljessé.

Dizájn konyhabútorok

Dizájn konyhabútorok

Kovács B. Dániel vagyok, és egyedi bútorokat tervezek és készítek. Oldalam célja hogy bemutassam eddigi munkáimat, terveimet, valamint a nem oly távoli jövőre vonatkozó elképzeléseimet. Az én célom pedig hogy olyan bútort készítsek neked, melyben örömöd leled. Egyedi és kisszériás bútorokat készítek magánszemélyeknek, vállalkozásoknak és közületeknek. Otthonod, üzleted, irodád bútorait egyedi tervek alapján ízlésedre hangolva készítem el, kedvező feltételek mellet. Minőségi anyagokból, jól átgondolt koncepció alapján végezzük el megrendeléseid. Szolgáltatásom teljes körű, és rugalmas. Gyakorlatilag bármilyen belsőépítészeti terméket és bútort elkészítek, függetlenül annak anyagától, és formavilágától. Nézd meg eddigi munkáimat, és keress meg bátran.

Egyedi konyhabútor - Győr

Egyedi konyhabútor - Győr

Egyedi konyhabútorok, gardróbok, hálószobabútorok, nappalibútorok, fürdőszobabútorok készítése az Ön igényei szerint. Irodabútorok, üzletberendezések tervezés készítése Győr melletti telephelyünkön.Tömörfa illetve fafurnérozott beltéri ajtók gyártása. A furnérozott a beltéri ajtóknak az előnye, hogy nem vetemednek meg. Esztétikailag is szebb, mint a tömörfa beltéri ajtó, mivel az egyes fafurnér szeletek a farönkből egymás mellől kerülnek ki, így a beltéri ajtó megjelenése egyöntetűbb.

Egyedi konyhabútor a gyártótól - Natur Design Kft.

Egyedi konyhabútor a gyártótól - Natur Design Kft.

Konyhabútor-garnitúráinkat egyedi tervek szerint, illetve kis szériában készítjük. Igényes kialakítású, időtálló konyháinknál érdemes odafigyelni a részletekre. A tervezéskor az Ön választása szerinti stílusjegyek alapján építjük fel az új bútorokat. A kivitelezés során használt alapanyagok változatosak: fa, bútorlap, MDF és ezek kombinációja. A lakberendezők egyöntetű véleménye alapján a konyhában a legidőállóbb szín a magas fényű fehér, a pillanatnyilag legnépszerűbb pedig a sötét színű egzotikus fa, vagy annak valamilyen szintetikus változata. A nade konyhabútoraiban minden megtalálható, ami egy lenyűgöző konyhában kell: tökéletes belső és esztétikus külső. Minden egyedi konyhabútorunkhoz már alapáron is csúcskategóriás Blum-csillapítós fiókvasalatot és csillapítós kivetőpántokat használunk. A bútortestet (korpusz) a legmagasabb minőséget képviselő bútorlapokból készítjük ABS élzárással. Kiváló minőségű ajtófrontjainkat saját üzemünkben gyártjuk tömörfából, illetve MDF vákuumfóliás alapanyagból. Érdemes konyhánkban minden sarkot kihasználni, ebben segítenek a kifordítható polcok és kosárrendszerek. Alapanyagaink: éger, bükk, tölgy, kőris, szibériai borovi fenyő, cseresznye, dió.

Egyedi konyhabútorok - Meranti

Egyedi konyhabútorok - Meranti

Belső ajtók, bútorok, falburkolatok készítése. Irodák, éttermek, kávézók, üzletek berendezése, az ötletektől a tervezésen át a kivitelezés ellenőrzéséig.

Egyedi konyhabútorok tervezése és kivitelezése

Egyedi konyhabútorok tervezése és kivitelezése

Ha valódi tapasztalatra és színvonalas minőségre vágyik új konyhája megtervezésénél és legyártásánál, válassza az RMP Bt. konyhabútorait! Ízlése szerint találhat modern és klasszikus összeállításokat egyaránt, de a cég igény szerint egyedi kívánságokat is teljesít. Válassza ki az Önnek tetsző darabot a fényképes katalógusból vagy terveztesse meg álmai konyháját saját elképzelései alapján!

ÉMOS konyhabútor

ÉMOS konyhabútor

Az ÉMOS konyhabútor [by franco &stefano] Weboldalunk segítségével megismerheti magas minőségű konyhabútor modelljeinket, melyek reményeink szerint az Ön tetszését is el fogják nyerni. 9 különböző stílusú modellünk között megtalálhatóak modern konyhabútorok, minimál konyhabútorok és klasszikus konyhabútorok is. Konyhabútor gyártásunk - köszönhetően a széles elemválasztéknak, a professzionális tervezési segédletnek, valamint a korrekt áraknak - képes elkészíteni az Ön által elképzelt konyhabútort, akár egyedi igények szerint is. Az ÉMOS konyhabútor partnereink révén az ország több pontján megtalálható: Győr, Törökbálint, Budapest, Tiszaújváros, Szigetvár, Pécs, Szeged, Debrecen, Gyöngyös. Bemutatótermeinkben személyesen is megtekintheti modern konyhabútor, minimál konyhabútor és klasszikus konyha bútor választékunkat.

Eseres konyhabútorok

Eseres konyhabútorok

Üdvözlöm! Esses Attila asztalos vagyok! Vállalkozásom 2003 óta foglalkozik egyedi bútorok tervezésével, készítésével az Ön igényei szerint. Vállalom konyhabútor, fürdőszobabútor, beépített szekrény, beépített bútor, gyerekszobabútor, irodabútor, gardrób tervezését, kivitelezését garanciával. Továbbá vállalom elemes bútorok összeszerelését, kisebb javításokat. Elsősorban laminált illetve vákumfóliás bútorlapokból készítek bútorokat, de igény szerint színfurnéros faforgácslap illetve táblásított faanyag is lehet az alapanyag.

Tuti menü